Gyöngyfűző szett lapon - 47774

VAN
Raktárkészlet:
Gyöngyfűző szett lapon - 47774
390 Ft
Gyöngyfűző szett lapon 

Gyöngyfűzés, ahol a kreativitás találkozik a kézügyességgel - ezt kínálja a gyöngyfűző játékszett! Ez a szett mindenben megtámogatja a gyerekek kreativitását, miközben segít finommotoros készségeik fejlesztésében, szem- és kézkoordinációjuk javításában.

 

A szettben található, a színekben és formákban gazdag gyöngyökkel a gyerekek korlátlan számú egyedi mintát és mintázatot hozhatnak létre. Nyakláncokat, karkötőket, bokaláncokat vagy akár hajdíszeket is készíthetnek, ezzel is fokozva a játék izgalmát és kreatív lehetőségeit.

 

De a gyöngyfűzés nem csak a kézügyesség fejlesztésére jó, hanem a gondolkodásra és a problémamegoldó készségekre is pozitív hatással van. A gyerekeknek előre kell gondolkodniuk, hogy melyik gyöngyöt hol helyezik el, hogy szép és harmonikus mintát hozzanak létre.


Ez a játék minden alkotó kedvű gyermek számára ideális, lehetővé téve számukra, hogy a képzeletüket és kreativitásukat teljes mértékben kibontakoztassák. Minden egyes darab, amit elkészítenek, egyedi és megismételhetetlen, így a gyermek önbizalma is erősödik.

 

Fedezd fel a kreativitás és a kézügyesség világát!

 

A csomagolás mérete: 12 x 19 cm.


Az ár 1 szettre vonatkozik! 

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
19
Cikkszám
47774
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!