IQ Gömb logikai játék dobozban - 82575

VAN
Raktárkészlet:
IQ Gömb logikai játék dobozban - 82575
IQ Gömb logikai játék dobozban - 82575
IQ Gömb logikai játék dobozban - 82575
IQ Gömb logikai játék dobozban - 82575
1 020 Ft

IQ Gömb logikai játék dobozban

 

Ugye te is szereted a színes játékokat, amikkel nem csak jól érzed magad, de még okosabb is leszel tőlük? Akkor figyelj, mert itt a Magic Rainbow Ball IQ gömb, ami garantáltan a kedvenceddé válik majd! Ez egy különleges golyós kirakós, amivel a színes golyókat kell a megfelelő helyükre pörgetni. Olyan ez, mint egy titkos küldetés a színek világában!

Képzeld el, hogy a kezedben van a szivárvány minden darabkája. A célod, hogy minden színes golyót a saját kis házikójába vezesd. Nem csak szórakoztató, de még a megfigyelőképességedet és a türelmedet is fejleszti, miközben próbára teszi a logikádat.

Ez a kis varázsgömb tökéletes társ lesz hosszú utazásokhoz, esős délután

okhoz vagy akár a barátaiddal töltött játékos versengésekhez. Minden egyes színes golyó a helyére kerülésével egyre közelebb kerülsz a megoldáshoz, és közben nem is veszed észre, milyen gyorsan telik az idő!

A Magic Rainbow Ball IQ gömb nem csak egy játék, hanem egy izgalmas kihívás is egyben. Nem kell aggódnod, ha nem sikerül elsőre, mert minden próbálkozással egyre jobb leszel. A lényeg a kitartás és a móka – és hidd el, ezzel a játékkal mindkettő garantált.

Szóval, ha szereted a rejtvényeket és készen állsz egy kis színkavalkádra, a Magic Rainbow Ball pont neked való. Szerezd meg a sajátodat, és legyél te a szivárvány varázslója! Mutassuk meg, hogy te vagy a leggyorsabb és a legügyesebb golyópörgető a társaságban!

 

A csomagolás mérete: 7 x 7 cm.

 

 

Adatok
Cikkszám
82575
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!