Íj szett dobozban - elemes - 90413

VAN
Raktárkészlet:
Íj szett dobozban - elemes - 90413
6 595 Ft

Íj szett dobozban - elemes

Bontsd ki az izgalmas elemes íjászat játékszettet és kezdd el az igazi íjászkalandot a saját otthonodban! Ezzel a szettel, a kicsik és nagyok is könnyedén elsajátíthatják az íjászat alapjait, miközben rengeteg szórakozást is szereznek.

 

A játékszett tartalmaz egy elektronikus íjat, amely valódi íjász élményt nyújt. Az íj világító és hangos funkciói, valamint a csomagban található három darab gumitalpas nyílvessző, mind hozzájárulnak az izgalmas játékélményhez. Készülj fel a kihívásra, tudd meg, ki a legpontosabb lövész a családban!

 

Az íjhasználat közben kibocsátott fények és hangok fokozzák a játékélményt, és izgalmasabbá teszik a versenyt. A csomagban található céltábla különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezhesd bármilyen felületen. Ezenkívül, a gumitalpas nyílvesszők biztosan rászívódnak a céltáblára, így nyomon követhető, ki a legpontosabb lövész a csapatban.

 

Ez a játékszett minden íjászat iránt érdeklődő számára remek választás. Élvezd a versenyszellemet, fejleszd a célzóképességed és szórakozz a barátaiddal vagy a családoddal! Ne feledd, a győzelem a célzásban és a koncentrációban rejlik!

 

A szett tartalmaz: 1 db íjat, 1 db vesszőtartót, 1 db céltáblát és 3 db gumitalpas nyílvesszőt. 

 

Az íj mérete: 16 x 65 cm.

 

A csomagolás mérete: 43 x 34 cm.

 

A játék működtetéséhez 2 db AAA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!     

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
16
Méret (cm; Magasság)
65
Cikkszám
90413
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!