Kacsa úsztató társasjáték, 09602

VAN
Raktárkészlet:
Kacsa úsztató társasjáték, 09602
Kacsa úsztató társasjáték, 09602
Kacsa úsztató társasjáték, 09602
Kacsa úsztató társasjáték, 09602
7 095 Ft

Kacsa úsztató társasjáték

Egy bűbájos együttműködős társasjáték, ahol a játékosoknak közösen kell segíteniük egy kacsa mamának és a három kiskacsájának, hogy elérjék a tavat, még azelőtt, hogy a nap lemenne. A Keller Mayer által tervezett játéktáblán a kacsa családot ábrázoló mezők találhatók, amelyek megegyeznek a dobókockán látható jelekkel.

A játékban a játékosok felváltva dobnak, majd döntést hoznak arról, melyik kacsát szeretnék léptetni. A lépéseknek követniük kell néhány egyszerű szabályt: a kacsa mamának mindig vezetnie kell a sort, csak egy kacsát lehet egy időben léptetni, és egy mezőn nem tartózkodhat több mint egy kacsa.

A játék izgalmát növeli, hogy a tó forgatható, így amint a mama beér a vízbe, újabb tócsa jelenik meg a következő kacsa számára. De vigyázz! Ha "napocska" dobás következik be, a nap egy mezővel közelebb kerül a napnyugtához.

A cél, hogy a játékosok közös erővel, ügyes dobásokkal és stratégiai lépésekkel eljuttassák az összes kacsát a tóba, mielőtt a nap lemenne. Ez a játék nem csak szórakoztató, de az együttműködés, döntéshozatal és a beszédkészség fejlesztésére is kiváló eszköz a gyerekek számára. Az egyszerű, mégis izgalmas játékmechanika teszi kiváló választássá a kisebb korosztály számára.

A játékot 3 éves kortól ajánljuk.

Játékosok száma: 1-4 fő.

Átlagos játékidő: kb. 15 perc.

A doboz tartalma: 4 db kacsafigura, 1 db speciális dobókocka, 1 db játéktábla forgatható tóval és 1 játékszabály.

 

Adatok
Cikkszám
09602
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!