Kerámia fűszertartó, 3 darabos szett, szeder, 72698

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Kerámia fűszertartó, 3 darabos szett, szeder, 72698
5 155 Ft
Egységár: 1 718 Ft/db

Kerámia fűszertartó, 3 darabos szett, szeder

Ezek a stílusos tárolók nemcsak praktikus megoldást kínálnak a fűszerek rendszerezésére, hanem lenyűgöző dekorációs elemekként is feldobják a konyhapultot. A szedermintás dizájn élénk és vonzó megjelenésével frissességet és természetességet visz a térbe, miközben a finom részletek gondosan kidolgozottak, hogy hosszú élettartamot és tartósságot biztosítsanak.

Minden egyes kerámia fűszertartó tökéletes méretű, hogy könnyedén elhelyezhesd kedvenc fűszereidet, legyen szó szárított gyógynövényekről, fűszerekről vagy egyéb konyhai finomságokról. A szeder minták harmonizálnak a különböző konyhai stílusokkal, legyen az modern, rusztikus vagy klasszikus, így bárhol is helyezed el őket, mindig szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

Ez a szett ideális választás mindennapi használatra, hiszen segít rendet teremteni a konyhapulton, miközben hozzáad egy kis természetes szépséget és harmóniát a térhez. A kerámia anyag biztosítja, hogy a fűszerek frissen és aromásan maradjanak, míg a szedermintás dizájn egyedi karaktert kölcsönöz a konyhádnak.

Válaszd ezt a 3 darabos szeder mintájú kerámia fűszertartó szettet, hogy a konyhád ne csak rendezett, hanem színes és inspiráló hely legyen, ahol minden étel elkészítése örömteli élmény!

A fűszertartók mérete: 9 x 13 cm.

A csomagolás mérete: 34 x 13 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
9
Méret (cm; Magasság)
13
Cikkszám
72698
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!