Kétcsövű vízipuska zacskóban - 43 cm - 90363

VAN
Raktárkészlet:
Kétcsövű vízipuska zacskóban - 43 cm - 90363
1 915 Ft

Kétcsövű vízipuska zacskóban - 43 cm

 

Készülj fel a legnagyobb vízi csatára új, dupla csövű vízipuskánkkal! Ez a vízipuska új szintre emeli a nyári szórakozást, hozzáadva a játékhoz azt a plusz adrenalin löketet, amire vágysz.

 

Dupla csöveinkkel kétszer annyi vizet lövellhetsz, mint egy hagyományos vízipuskával. Nem kell többet aggódnod, hogy elveszíted a csatát, mert ez a vízipuska garantáltan felülmúlja az összes többit. A gyors töltési lehetőségnek köszönhetően még a leghevesebb csatákban is készen állsz a következő lövésre.

 

A vízipuska kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így órákon keresztül szórakozhatsz vele. Az erős műanyagból készült váz ellenáll az intenzív használatnak, így a vízipuska évadokon át tart.

 

A dupla csövű vízipuska nem csak egy játék, hanem egy új szintre emeli a vízi csatákat. Az éles lövési pontosság és a nagy kapacitás teszi ezt a puska nélkülözhetetlenné minden vízi csata számára.

 

Tedd izgalmasabbá a nyári napokat a dupla csövű vízipuskánkkal. Mert a nyár nem csak a napozásról szól, hanem a szórakozásról és a kihívásokról is!

 

Méret: 43 cm. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
43
Cikkszám
90363
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!