Kézi csörgő dobozban - 6 darabos játékszett - 47161

VAN
Raktárkészlet:
Kézi csörgő dobozban - 6 darabos játékszett - 47161
3 235 Ft

Kézi csörgő dobozban - 6 darabos játékszett

 

Merülj el a játék izgalmas világában ezzel a 6 darabos kézi csörgő játékszettel! A csörgők nem csak az érzékek fejlesztését szolgálják, de a finommotoros készségeket és a kreatív gondolkodást is fejlesztik.

 

Minden csörgő egy-egy aranyos állat formáját ölti magára, így a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg az állatok világával. A vidám színek és formák ösztönzik a vizuális észlelést, a csörgő hangok pedig az auditív érzékelést fejlesztik.

 

A csörgők tökéletesek kis kezek számára, könnyűek és jól foghatóak. A gyerekek hosszan élvezhetik a játékot, mindeközben fejlesztik a kézügyességüket és a koordinációs készségüket.

 

A csörgők biztonságos, strapabíró műanyagból készültek, így a szülők nyugodtak lehetnek, tudván, hogy gyermekük biztonságban játszik. A csörgők ideálisak az utazáshoz vagy a mindennapi játékhoz.

 

Ez a 6 darabos kézi csörgő játékszett az ideális ajándék minden kis felfedező számára. Adj egy kis izgalmat és tanulást a játékidőhöz ezzel a csörgő szettel. Mert a játék nem csak a szórakozásról, hanem a tanulásról és a kreativitásról is szól!

 

A csomagolás mérete: 38 x 26 cm.

 

A játékot a gyerekek már újszülöttként is élvezhetik. 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
38
Méret (cm; Magasság)
26
Cikkszám
47161
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!