Kézi csörgő lapon - 90536

VAN
Raktárkészlet:
Kézi csörgő lapon - 90536
470 Ft

Kézi csörgő lapon

 

Kifejezetten a legkisebbek számára tervezve, ez a csörgő ideális első játék, amely támogatja a baba finommotorikus készségeinek és érzékszerveinek korai fejlődését. A vidám, elefánt formájú csörgő színes és egyszerűen megfogható. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a kis kezekbe, így a babák könnyedén tudják forgatni, rázni és megragadni. A csörgő belsejében rejlő gyöngyök finoman csilingelnek minden mozgásra, ami stimulálja a baba hallását és segít megragadni a mozgás és hang közötti összefüggést.


Az elefántos csörgő vidám és biztonságos anyagokból készült, amelyet úgy alakítottak ki, hogy ellenálljon a rágásnak és nyálasodásnak - mert tudjuk, hogy a babák szeretnek mindent a szájukba venni. Könnyű, kis méretű, így könnyen hordozható a babakocsiban, az autóban, vagy bárhol, ahol a baba játszani szeretne.


Az klasszikus kézi csörgő nemcsak egy szórakoztató játék, hanem egy fejlesztő eszköz is, amely támogatja a babák korai fejlődését. Az elefánt vidám formája és a csörgő hangok felkeltik a baba érdeklődését, segítenek a kéz-szem koordináció fejlesztésében, és órákon át szórakoztatják a babát.


Adja meg újszülöttjének a játékos fejlődés örömét!

 

Méret: 9 x 10 cm.

 

Eme játékot még az újszülött babák is élvezhetik. 

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
9
Méret (cm; Magasság)
10
Cikkszám
90536
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!