Kicsi állatos fémpersely, 32674

VAN
Raktárkészlet:
Kicsi állatos fémpersely, 32674
450 Ft

Kicsi állatos fémpersely

Ezek a csodálatos fémpersely nem csak gyönyörűen díszítik a gyerekszobát, hanem segítik a gyerekeket a pénzügyi felelősség megértésében is. A perselyek három lenyűgöző változatban kaphatók: oroszlános, zebrás és vízilovas, mindegyikük egy-egy vadon élő állatot ábrázolva. Ezek a színes és élénk dizájnok garantáltan elnyerik a gyerekek tetszését, miközben játékosan ösztönzik őket a takarékosságra.

Minden persely strapabíró fémből készült, biztosítva a hosszú élettartamot és ellenállva a mindennapi használat során fellépő kopásnak. A vadállatos díszítés nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem lehetőséget ad a szülőknek, hogy beszélgetést kezdeményezzenek a gyerekekkel az állatokról és a természet védelméről.

Szerezd be ezt a vadállatos fémperselyt, és tedd még színesebbé és tanulságosabbá a gyermeked szobáját.

A persely mérete: 8 x 12 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
8
Méret (cm; Magasság)
12
Cikkszám
32674
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!