Kinsmart Audi R8, dobozos fémautó, 17545

VAN
Raktárkészlet:
Kinsmart Audi R8, dobozos fémautó, 17545
Kinsmart Audi R8, dobozos fémautó, 17545
Kinsmart Audi R8, dobozos fémautó, 17545
Kinsmart Audi R8, dobozos fémautó, 17545
2 750 Ft

Kinsmart Audi R8, dobozos fémautó

Fedezd fel az elegancia és a teljesítmény páratlan ötvözetét ezzel a lenyűgöző Kinsmart Audi R8 fémautó modellel. A modellautó tökéletesen tükrözi az Audi R8 kifinomult stílusát és aerodinamikus formáit, így hozva el a német autógyártás művészetét közvetlenül az otthonodba vagy irodádba.

A Kinsmart Audi R8 modellautó egyik legizgalmasabb tulajdonsága a nyitható oldalsó ajtók, amelyeknek köszönhetően betekinthetsz a részletesen kidolgozott belső térbe. Ezek az ajtók nem csak a modellautó valósághűségét és eleganciáját emelik ki, hanem extra interaktív élményt is biztosítanak, még szórakoztatóbbá téve a játékot.

A Kinsmart Audi R8 modellje fémből készült, így biztosítva a modell tartósságát és a részletek kiváló megjelenítését. A modellautó tökéletes választás lehet a gyűjteményed bővítésére, vagy akár az irodai asztalod díszítésére is, hiszen mindenhol elegáns megjelenést biztosít.

Tedd egyedivé gyűjteményedet ezzel a lenyűgöző Audi R8 modellautóval!

Méret: 11 x 4 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
11
Méret (cm; Magasság)
4
Cikkszám
17545
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!