Kinsmart McLaren P1, dobozos fémautó, 17572

VAN
Raktárkészlet:
Kinsmart McLaren P1, dobozos fémautó, 17572
Kinsmart McLaren P1, dobozos fémautó, 17572
Kinsmart McLaren P1, dobozos fémautó, 17572
Kinsmart McLaren P1, dobozos fémautó, 17572
2 750 Ft

Kinsmart McLaren P1, dobozos fémautó

Ismerd meg a lenyűgöző McLaren P1 fémautó modellt, amely a modern sportautózás csúcsát képviseli. Ez a modellautó a McLaren P1 futurisztikus vonalait és páratlan dizájn elemeket örökíti meg, így hozva el a brit autógyártás innovációját és sebesség iránti szenvedélyét közvetlenül a te asztalodra.

A McLaren P1 modellautó egyik leglátványosabb funkciója a nyitható oldalsó ajtók. Ezek az ajtók nemcsak lehetővé teszik, hogy betekintést nyerj a részletesen kidolgozott, valósághű belső térbe, hanem egy extra interaktív dimenziót is hoznak a modellautózásba, még izgalmasabbá téve a játékot.

Fémből készült, a McLaren P1 modellje rendkívül tartós, miközben a részletek iránti figyelemmel teli kidolgozásnak köszönhetően elképesztően látványos is. Eme modellautó tökéletes választás lehet, ha szeretnél egy stílusos, dinamikus és modern darabot hozzáadni a gyűjteményedhez, vagy ha egy egyedi irodai díszt keresel.

Tegyél egy látványos és izgalmas darabot a gyűjteményedbe ezzel a McLaren P1 modellautóval!

Méret: 11 x 3 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
11
Méret (cm; Magasság)
3
Cikkszám
17572
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!