Korona játékszett lapon - 90564

VAN
Raktárkészlet:
Korona játékszett lapon - 90564
870 Ft

Korona játékszett lapon

 

Keltse életre mesebeli világokat ezzel a csodálatos korona játékszettel! Egy korona, egy jogar, egy gyűrű és két csillag alakú fülbevaló várja, hogy felfedezzék őket, mindegyikük ragyogó rózsaszín ékkövekkel van díszítve.

 

A rózsaszín ékkövekkel díszített korona a főszereplő, amely valódi hercegnővé varázsolja gyermekét. A jogar hatalmat sugall, míg a rózsaszín ékköves gyűrű és a csillag alakú fülbevalók az elegancia és a finomság jegyében állnak. Minden darabja ennek a csodás játékszetnek kiváló minőségű anyagból készült, hogy biztosítani tudja a tartós és megbízható játékidőt.


A korona játékszettel minden nap egy új kalandra indulhat a gyermeked. A királyi kiegészítők olyan életszerűek, hogy inspirálják a gyermekek képzelőerejét, és segítik őket abban, hogy a saját történeteiket alakíthassák ki. A játékszett lehetőséget ad arra is, hogy a gyermeked elsajátítsa a szerepjáték készségeit és gyakorolja a szociális interakciót.


Ajándékozza meg gyermekét ezzel a lenyűgöző Korona Játékszettel, és engedje, hogy a rózsaszín ékkövekkel díszített korona, jogar, gyűrű és fülbevalók elkápráztassák őt!


A csomagolás mérete: 18 x 26 cm.


Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
26
Cikkszám
90564
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!