Kozmetikai tükör, 13 x 14 cm, 19169

VAN
Raktárkészlet:
Kozmetikai tükör, 13 x 14 cm, 19169
Kozmetikai tükör, 13 x 14 cm, 19169
Kozmetikai tükör, 13 x 14 cm, 19169
Kozmetikai tükör, 13 x 14 cm, 19169
Kozmetikai tükör, 13 x 14 cm, 19169
Kozmetikai tükör, 13 x 14 cm, 19169
650 Ft

Kozmetikai tükör, 13 x 14 cm

Fedezze fel a tökéletes szépség partnerét: a kifinomult kialakítású, kétoldalas kozmetikai tükörünket, amely 2x-es nagyítást kínál, így az aprólékos sminkalkotás és bőrápolási rutin részletei is tökéletesen láthatóvá válnak. A letisztult, átlátszó támasz eleganciát sugároz, mely bármely fürdőszobai asztalon vagy sminkpulton szemet gyönyörködtető dísze lehet, miközben funkcionalitását tekintve is kivételes hasznossággal bír. A nagyító funkció nélkülözhetetlen eszköz, amikor a maximális pontosságra van szükség, és olyan finom munkákat kell végezni, ahol a részletek kiemelt figyelmet igényelnek.

A tükör elegáns támasza nem csupán design szempontból jelent meggyőző választást, hanem praktikusságát illetően is. Az átlátszó anyag észrevehetetlenséget sugall, így a tükör szinte lebegni látszik a térben, emellett a stabil kialakítás biztosítja, hogy a tükör mindkét oldala könnyedén hozzáférhető maradjon a napi szépítkezés során.

Ideális kiegészítője ez a tükör mindenkinek, aki szereti a precíziót és a stílust egyaránt. Legyen szó akár egy gyors sminkjavításról menet közben, akár egy alapos bőrápolási procedúráról, ez a kétoldalas kozmetikai tükör biztosítja, hogy minden egyes alkalommal a lehető legjobb eredményt érje el. A nélkülözhetetlen 2x-es nagyítás pedig a mindennapi szépségritualékat is egy új szintre emeli, lehetővé téve, hogy Ön a lehető legjobban nézzen ki minden nap.

A tükör mérete: 13 x 14 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
14
Cikkszám
19169
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!