Lada 2107 taxi fémautó modell, 1/24, 17589

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Lada 2107 taxi fémautó modell, 1/24, 17589
8 795 Ft

Lada 2107 taxi fémautó modell, 1/24

Fedezze fel a taxi sárga Lada 2107 modellünket, melyet 1/24-es méretarányban kínálunk, hűen visszaadva az eredeti autó stílusát és részletességét. Ez a gyűjtőknek szánt modell kiváló minőségű kivitelezéssel büszkélkedhet: az ajtók és a csomagtartó is nyitható, lehetővé téve a részletes belső tér megcsodálását. Az autó hátrahúzós mechanizmusa pedig teljessé teszi az élményt, így dinamikus játékot biztosítva minden korosztály számára.

A valósághű sárga szín és az autentikus kiegészítők, mint az igényesen megformált kerekek és a realisztikus lámpák, csak fokozzák ennek a modellnek a vonzerejét. Tökéletes választás lehet bármely modellautó-gyűjtemény ékességeként, vagy akár ajándékként is az autórajongóknak. Ne maradjon le róla, tegyen szert egy olyan darabra, amely minden vitrinben megállja a helyét!

A játék mérete: 17 x 7 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
17
Méret (cm; Magasság)
7
Cikkszám
17589
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!