Lovacska + kiegészítők játékszett dobozban - 90541

VAN
Raktárkészlet:
Lovacska + kiegészítők játékszett dobozban - 90541
1 770 Ft

Lovacska + kiegészítők játékszett dobozban

 

Indulj el egy mesés kalandra ezzel a minőségi lovacskás játékszettel! A játékszett részleteiben kidolgozott, realisztikus lovacska figurát tartalmaz, amelyet gyermeked újra és újra szeretni fog. Az élénk színek, a finom részletek és a hűséges ábrázolás mind arra ösztönzik a gyermekeket, hogy fedezzék fel a lovak és a lovaglás csodálatos világát.


De ez a játék nemcsak a lovacska figuráról szól! A csomagolás olyan kiegészítőket is tartalmaz, mint a kerítés, gereblye, lapát, széna és talicska, amelyek mindegyike hozzájárul a gazdag és változatos játékélményhez. Ezek a kiegészítők segítik a gyermekeket abban, hogy jobban megértsék a lovak gondozásával és fenntartásával kapcsolatos munkát, miközben élvezetes és tanulságos játékot nyújtanak.


A játékszettel a gyermekek képesek lesznek saját istállójukat létrehozni, ahol gondozhatják, etethetik és játékosan edzhetik a lovaikat. Ez a játék szórakoztató és interaktív módon tanítja meg a gyermekeknek a felelősséget, miközben a képzelőerejüket és kreativitásukat is fejleszti.

 

A ló figura mérete: 15 x 11 x 4 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
15
Méret (cm; Magasság)
11
Mélység (cm)
4
Cikkszám
90541
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!