McLaren 675LT fém autó, 17565

VAN
Raktárkészlet:
McLaren 675LT fém autó, 17565
2 470 Ft

McLaren 675LT fém autó

Merüljön el a sebesség és a modern dizájn világában ezzel a lenyűgöző McLaren 675LT fémautó modellel amely minden autórajongó számára elengedhetetlen darab. Ez a modellautó a McLaren 675LT páratlan stílusát és aerodinamikus formáját ragadja meg, hozva a brit autógyártás csúcsteljesítményét közvetlenül a saját otthonunkba.

A McLaren 675LT modellautó legkiemelkedőbb jellemzője a nyitható ajtók, amelyek lehetővé teszik, hogy betekintést nyerjen a gondosan kidolgozott, részletes belső térbe. Ezek a nyitható ajtók nemcsak a modellautó valósághűségét növelik, hanem egy plusz interaktív elemet is hozzáadnak, fokozva ezzel a modellautózás élményét.

A modellautó fémből készült kivitelezése garantálja, hogy a McLaren 675LT minden részlete kiemelkedően mutasson, legyen szó a fényes karosszériáról vagy a finoman megmunkált kerekekről. A részletesen kidolgozott dizájn és a magas színvonalú anyagok biztosítják, hogy ez a modellautó kiemelkedjen a többi közül, legyen szó gyűjteményről, játékról vagy egyszerűen csak egy elegáns asztali díszről.

Méret: 12 x 3 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
3
Cikkszám
17565
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!