Olvasószemüveg - 72355

VAN
Raktárkészlet:
Olvasószemüveg - 72355
Olvasószemüveg - 72355
Olvasószemüveg - 72355
Olvasószemüveg - 72355
Olvasószemüveg - 72355
Olvasószemüveg - 72355
475 Ft

Olvasószemüveg

 

Olvasószemüvegünk egy egyszerű, de stílusos megoldást kínál mindazok számára, akiknek csak egy kis segítségre van szükségük a könyvek, újságok, vagy akár a mindennapi használati tárgyak apró betűinek elolvasásához. Termékünk nem szemvédő eszköz, így azoknak is tökéletes, akik gyakran elveszítik vagy eltörik a szemüvegüket.

Az olcsó árcédulája ellenére, ez az olvasószemüveg kényelmes viseletet és jól látható, tiszta képet biztosít. A kiváló minőségű anyagokból készült keret és lencsék teszik ezt a szemüveget tartóssá és praktikussá az általános használatra. A könnyű súly és a kompakt kialakítás miatt könnyen hordozható és tárolható akár a táskájában vagy az asztala fiókjában is.

Vásárolja meg olvasószemüvegünket, ha egy megbízható, olcsó és hatékony megoldást keres mindennapi olvasási igényeihez. Azoknak is kiváló választás, akik nem kívánnak sokat költeni szemüvegre, vagy akiknek extra tartalékra van szükségük otthon vagy a munkahelyen. Termékünk a funkcionalitást és a stílust egyesíti, mindezt egy rendkívül megfizethető áron.

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

FIGYELMEZTETÉS! HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATA KERÜLENDŐ.
HASZNÁLAT ELŐTT FORDULJON SZEMORVOSHOZ. VEZETÉS KÖZBEN NE HASZNÁLJA. KIZÁRÓLAG KÖZELI DOLGOK NÉZÉSÉRE, ILLETVE OLVASÁSRA ALKALMAS. NE HASZNÁLJA SZEMVÉDŐ ESZKÖZKÉNT.

 

Dioptria: 1 - 3,5-ig 0,5-es léptékben.

Adatok
Cikkszám
72355
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!