Olvasószemüveg - 72356

VAN
Raktárkészlet:
Olvasószemüveg - 72356
Olvasószemüveg - 72356
Olvasószemüveg - 72356
Olvasószemüveg - 72356
Olvasószemüveg - 72356
Olvasószemüveg - 72356
420 Ft

Olvasószemüveg

 

Az Ön számára tökéletes választás ez a kiváló minőségű, mégis kedvező árú olvasószemüveg. Egy egyszerű, de stílusos fekete színben pompázik, ívelt dizájnos szárral, amely nemcsak a kényelmet, hanem a modern megjelenést is szolgálja. Nem szemvédő eszköz, tehát kizárólag olvasáshoz és hétköznapi tevékenységekhez használható. Ezen olvasószemüveg azok számára is ideális választás, akik gyakran eltörik vagy elveszítik a szemüvegüket, hiszen megfizethető áron beszerezhető. Az egyszerű használat és a könnyű kezelhetőség révén tökéletes társ mindennapjaira. Az olvasás soha nem lesz többé küzdelem ezzel a praktikus eszközzel!

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

FIGYELMEZTETÉS! HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATA KERÜLENDŐ.
HASZNÁLAT ELŐTT FORDULJON SZEMORVOSHOZ. VEZETÉS KÖZBEN NE HASZNÁLJA. KIZÁRÓLAG KÖZELI DOLGOK NÉZÉSÉRE, ILLETVE OLVASÁSRA ALKALMAS. NE HASZNÁLJA SZEMVÉDŐ ESZKÖZKÉNT.

 

Dioptria: 1 - 3,5-ig 0,5-es léptékben.

Adatok
Cikkszám
72356
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!