Olvasószemüveg - 72358

VAN
Raktárkészlet:
Olvasószemüveg - 72358
Olvasószemüveg - 72358
Olvasószemüveg - 72358
Olvasószemüveg - 72358
Olvasószemüveg - 72358
Olvasószemüveg - 72358
420 Ft

Olvasószemüveg

 

Az olvasószemüvegünk ideális választás lehet mindazok számára, akik a kényelmet és a praktikumot keresik egy eszközben, de nem akarják vagyonokat rákölteni. Nem szemvédő eszközről van szó, tehát főként az olvasáshoz és a közeli látáshoz ajánljuk. A sötét barna szín és az egyenes dizájnos szár egyaránt kifejezi a letisztult eleganciát és a mindennapi használhatóságot. A kiváló anyagválasztásnak és a stabil szerkezetnek köszönhetően, ez a szemüveg nem csak mutatós, de tartós is.

Ha Ön azon emberek közé tartozik, akik gyakran elveszítik vagy eltörik szemüvegeiket, akkor is jó választás lehet ez a modell. Könnyű és kompakt kialakítása miatt könnyedén tárolható bárhol - legyen az táskája mélye vagy épp az autó kesztyűtartója. Az ára is igen kedvező, így nem jelent nagy anyagi terhet, ha pótolni kell. Tökéletes azoknak, akik nem szeretnének sokat költeni, de mégis szeretnének egy megbízható, stílusos olvasószemüveget viselni.

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

FIGYELMEZTETÉS! HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATA KERÜLENDŐ.
HASZNÁLAT ELŐTT FORDULJON SZEMORVOSHOZ. VEZETÉS KÖZBEN NE HASZNÁLJA. KIZÁRÓLAG KÖZELI DOLGOK NÉZÉSÉRE, ILLETVE OLVASÁSRA ALKALMAS. NE HASZNÁLJA SZEMVÉDŐ ESZKÖZKÉNT.

 

Dioptria: 1 - 3,5-ig 0,5-es léptékben.

Adatok
Cikkszám
72358
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!