Olvasószemüveg - 72359

VAN
Raktárkészlet:
Olvasószemüveg - 72359
Olvasószemüveg - 72359
Olvasószemüveg - 72359
Olvasószemüveg - 72359
475 Ft

Olvasószemüveg

 

Olvasószemüvegünk tökéletes választás mindazok számára, akik gyakran vesztik el vagy törnek szemüveget, valamint azoknak is, akik csak alkalomszerűen használják olvasás vagy más finommotoros tevékenységek során. Ez a termék egy kivételesen megfizethető, mégis elegáns opció, mely a funkcionalitást és a stílust egyesíti.

A sötét szürke, márvány mintás keret garantáltan felhívja a figyelmet, míg az egyenes dizájnos szárak nemcsak a kényelmet, de a tartósságot is biztosítják. Könnyű, de erős anyagokból készült, így nem lesz teher hosszú viselés esetén sem. Fontos megjegyezni, hogy ez az olvasószemüveg nem használható szemvédő eszközként, azonban megfelelő társ lehet a mindennapokban vagy hétvégi olvasás során.

Szerezze be most ezt az olvasószemüveget, és élvezze a tökéletes látást anélkül, hogy mélyen a zsebébe kellene nyúlnia!

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

FIGYELMEZTETÉS! HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATA KERÜLENDŐ.
HASZNÁLAT ELŐTT FORDULJON SZEMORVOSHOZ. VEZETÉS KÖZBEN NE HASZNÁLJA. KIZÁRÓLAG KÖZELI DOLGOK NÉZÉSÉRE, ILLETVE OLVASÁSRA ALKALMAS. NE HASZNÁLJA SZEMVÉDŐ ESZKÖZKÉNT.

 

Dioptria: 1 - 3,5-ig 0,5-es léptékben.

Adatok
Cikkszám
72359
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!