Olvasószemüveg - 72360

VAN
Raktárkészlet:
Olvasószemüveg - 72360
Olvasószemüveg - 72360
Olvasószemüveg - 72360
Olvasószemüveg - 72360
Olvasószemüveg - 72360
Olvasószemüveg - 72360
420 Ft

Olvasószemüveg

 

Az általunk kínált olvasószemüveg ideális választás azok számára, akik gyakran szembesülnek olvasási vagy képernyőnézési problémákkal, és keresnek egy megfizethető, mégis stílusos megoldást. A szemüveg kerete fekete színű, ami klasszikus és univerzális választásnak bizonyul; napfény hatására pedig egy elegáns, sötét barnás árnyalatot vesz fel. Az egyenes, keskeny szárak egyszerű, de dizájnos megjelenést kölcsönöznek a viselőjének, miközben a szemüveg könnyű súlya és ergonomikus kialakítása hosszútávú kényelmet biztosít.

Nem szabad elfelejteni, hogy ez a termék nem szemvédő eszköz; csupán olvasás vagy más, hasonló tevékenységek során nyújt segítséget. Az olcsó ára és strapabíró anyaga miatt kiválóan alkalmas azoknak, akik hajlamosak szemüvegeiket eltörni vagy elveszíteni. Ez a modell nem csupán a funkcionalitást, de az esztétikumot és az elérhetőséget is egyensúlyba hozza, így garantáltan megfelelő választás minden korosztály számára.

 

A termék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

FIGYELMEZTETÉS! HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATA KERÜLENDŐ.
HASZNÁLAT ELŐTT FORDULJON SZEMORVOSHOZ. VEZETÉS KÖZBEN NE HASZNÁLJA. KIZÁRÓLAG KÖZELI DOLGOK NÉZÉSÉRE, ILLETVE OLVASÁSRA ALKALMAS. NE HASZNÁLJA SZEMVÉDŐ ESZKÖZKÉNT.

 

Dioptria: 1 - 3,5-ig 0,5-es léptékben.

Adatok
Cikkszám
72360
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!