Papírpohár 10 db Happy Birthday, zacskóban - 71693

VAN
Raktárkészlet:
Papírpohár 10 db Happy Birthday, zacskóban - 71693
270 Ft
Egységár: 27 Ft/db

Papírpohár 10 db Happy Birthday, zacskóban

 

Újra itt a születésnapok, kerti partik és baráti összejövetelek szezonja! Még mindig használod a régi, unalmas üvegpoharakat, amik törékenyek és nehezek? Szeretnél valami könnyű, stílusos és környezetbarát megoldást? Akkor itt az idő, hogy megismerd a mi "Happy Birthday" papírpoharainkat, amelyeket kifejezetten az ilyen alkalmakra terveztünk!

Ebben a 10 darabos szettben minden pohár mosolygós "Happy Birthday" felirattal készül, hogy feldobja a hangulatot. A poharak kiváló minőségű papírból készülnek, így nem csak könnyűek, de bontás után könnyen újrahasznosíthatók is. Gondolj csak bele, mekkora könnyebbség ez a pakolásnál és a takarításnál!

Tökéletes választás minden korosztály számára, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről. Már nem kell aggódnod a törött üvegek és az azzal járó veszélyek miatt. Az egyszerű, mégis elegáns design pedig garantáltan minden vendégnek tetszeni fog.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és tedd még felejthetetlenebbé a közelgő ünnepeket a "Happy Birthday" papírpoharakkal! Kattints és rendeld meg most!

 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

 

A termék több színben, megvásárolható. Rendelés teljesítésekor konkrét termékmegjelölés nélkül a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Méret (dl)
2
Cikkszám
71693
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!