Pizza játékszett dobozban, 46512

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Pizza játékszett dobozban, 46512
1 895 Ft

Pizza játékszett dobozban

Fedezd fel a gasztronómia varázslatos világát ezzel a fantasztikus pizza játékszettel, amely minden kis szakács és babás játék kedvence lesz! Ez a sokoldalú szett különféle ételeket tartalmaz, így a gyerekek teljes körű éttermi élményt élhetnek át a saját babaházukban. A játékszett része egy vágható pizza, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját ízlésük szerint szeleteljék fel fejlesztve ezzel a finommotoros készségeiket és a kreativitásukat.

A szettben található ételek között szerepel egy pohár kóla, mely valósághű részleteivel és élénk színeivel élethű élményt nyújt, valamint egy finom fagyi és sült krumpli is, amelyekkel a gyerekek különleges menüket készíthetnek el. Ezek a kellékek nemcsak szórakoztatóak, hanem ösztönzik a gyerekek képzelőerejét és társas készségeiket, miközben élvezik a babás szerepjátékok minden pillanatát.

Ez a pizza játékszett ideális választás minden babás szerepjátékhoz, legyen szó éttermi jelenetekről, családi vacsorákról vagy baráti összejövetelekről. A különféle ételek és a vágható pizza segítségével a gyerekek valósághűen élhetik át a főzés és étkeztetés örömét, miközben fejlesztik a koordinációjukat és a kreatív gondolkodásukat.

A strapabíró anyagokból készült játékszett hosszú távon is élvezhető marad, még a legaktívabb játékosok számára is. Adj egy kis extra ízt és kreativitást a gyerekek játékvilágába ezzel a lenyűgöző pizza játékszettel, amely garantáltan mosolyt csal minden kis szakács arcára!

A csomagolás mérete: 29 x 23 x 5 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
29
Méret (cm; Magasság)
23
Mélység (cm)
5
Cikkszám
46512
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!