Platós autó platformon - 46203

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Platós autó platformon - 46203
Platós autó platformon - 46203
Platós autó platformon - 46203
Platós autó platformon - 46203
Platós autó platformon - 46203
Platós autó platformon - 46203
3 475 Ft

Platós autó platformon

 

Eme járműnek grandiózus mérete és részletgazdag kidolgozása garantáltan a gyerekszoba középpontjává teszi!

 

A platós autó kiváló minőségű anyagokból készült, és úgy van tervezve, hogy tökéletesen utánozza az igazi platós autók minden egyes jellemzőjét. A robosztus kialakításnak köszönhetően ez az autó nem csak a szobában, de a szabadban is remekül helytáll. Könnyedén átszáguldhatsz vele a dombos terepeken, és hatalmas platóján számos más játékot is szállíthatsz.

 

Ez az autó nem csak szórakoztató, de tanulságos is. A játék során a gyerekek olyan alapvető készségeket sajátíthatnak el, mint a koordináció, a térérzékelés és a finommotorikus mozgások. Mindezt úgy, hogy közben észrevétlenül tanulnak meg alapvető fizikai törvényeket is.

 

Ne hagyja ki ezt az esélyt, hogy egy izgalmas és tanulságos játékot adjon a kezébe gyermekének. A nagy méretű platós játék autó kiváló ajándék bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, karácsony vagy csak egy hétköznapi meglepetés. Rendelje meg most, és tegye felejthetetlenné a játékidőt!

 

Az autó mérete: 28 x 15 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
28
Méret (cm; Magasság)
15
Cikkszám
46203
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!