Pörgetős bébijáték dobozban - 90426

VAN
Raktárkészlet:
Pörgetős bébijáték dobozban - 90426
715 Ft

Pörgetős bébijáték dobozban

Játssz és tanulj az új pörgetős bébijátékunkkal, ami garantáltan leköti a kicsiket! A színes, látványos játék egy igazi kihívás a kicsiknek, miközben fejleszti az érzékelési képességeiket és motorikus készségeiket.

 

A játék egyedi tapadós felülete biztosítja, hogy a játék stabilan álljon bármilyen felületen, legyen az az etetőszék tálca, a babakocsi vagy a játékasztal. Ez a praktikus funkció lehetővé teszi, hogy a játékot bárhol használhatod, bármilyen helyzetben, legyen szó otthoni játékról vagy utazás közbeni szórakozásról.

 

A játék közepén elhelyezett aranyos figura a gyermek figyelmét a játékra tereli, ami egy újabb szinttel növeli a játék élményét. Ez a kis figura, a gyermek képzelőerejének köszönhetően, a legkülönbözőbb karakterekké válhat - egy barát, egy kisállat, vagy egy mesehős.

 

De a legnagyobb szórakozás a játékban kétségkívül a pörgethető propellerek! A gyerekek lelkesen fogják pörgetni őket, és csodálkozva figyelni, ahogy a színes szárnyak körbe-körbe forognak. Ez a folyamatos mozgás nem csak leköti a figyelmüket, de hozzájárul a szem-kéz koordinációs képességük fejlődéséhez is.

 

Összefoglalva, a pörgetős bébijátékunk egy szórakoztató és oktató játék, amely hosszú órákra leköti a gyerekek figyelmét, miközben fejleszti azokat a készségeket, amelyek a növekedésük és fejlődésük során alapvetőek. Szerezd be most, és fedezd fel, milyen izgalmas lehet a tanulás!

 

A játékot 18 hónapos kortól ajánljuk. 

 

Méret: 10 x 10 cm. 

 

A csomagolás mérete: 12 x 12 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
10
Cikkszám
90426
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!