Quad dobozban, 47854

VAN
Raktárkészlet:
Quad dobozban, 47854
Quad dobozban, 47854
Quad dobozban, 47854
Quad dobozban, 47854
475 Ft

Quad dobozban

Induljon az izgalmas kaland ezzel a műanyag quad játékautóval, amely minden kis felfedező és autórajongó kedvenc játéka lesz! Ez a játékautó kiváló minőségű műanyagból készült, amely garantálja az autó tartósságát és ellenállóságát a gyerekek mindennapi játéka során.

A quad játékautó négy különböző, ragyogó színben érhető el, így minden gyermek megtalálhatja a saját stílusához illő változatot. Választhatsz a tiszta kék, az élénk piros, a természetközeli zöld és a vidám sárga színek közül, amelyek mind egy-egy izgalmas játékélményt ígérnek.

A játékautó kompakt méretével tökéletesen illeszkedik a gyerekek kis kezébe, lehetővé téve számukra, hogy könnyedén manőverezzenek vele akár a szobában, akár a szabadtéren. A négy erős kerék biztosítja a sima mozgást minden felületen, így a gyerekek élvezhetik a quad vezetés élményét anélkül, hogy elhagynák a házat.

Szerezd be ezt a műanyag quad játékautót, és nézd meg, ahogy a gyermeked órákon át élvezi a versenyzést és a felfedezést.

A quad mérete: 10 x 8 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
8
Cikkszám
47854
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!