Repülő kilövő lapon - 90592

VAN
Raktárkészlet:
Repülő kilövő lapon - 90592
Repülő kilövő lapon - 90592
Repülő kilövő lapon - 90592
Repülő kilövő lapon - 90592
645 Ft

Repülő kilövő lapon

 

Ez a csodálatos játék az izgalom és a kreativitás új szintjét hozza el a gyerekek számára, miközben fejleszti a finommotorikus készségeiket és a koordinációt.


A kilövős repülő egy valódi adrenalindús játék, melyben a gyerekek egy pisztoly segítségével lőhetik ki a színes repülőt. A játék nem csak a célzási készséget fejleszti, hanem a fizika törvényeivel is megismerteti a gyerekeket, amint figyelik, hogyan repül a repülőgép az égen.


A pisztollyal könnyedén irányítható a repülőgép iránya, így a gyerekeknek lehetőségük van különböző manővereket kipróbálni és megtapasztalni, hogyan befolyásolja a repülőgép útját a kilövés szöge.


A színes design és a könnyen kezelhető pisztoly gondoskodik arról, hogy a játék minden korosztály számára tökéletes legyen, így órákig képes lekötni a gyerekek figyelmét.

 

A repülőgép mérete: 30 x 18 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
30
Méret (cm; Magasság)
18
Cikkszám
90592
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!