Rongybaba zacskóban, 46850

VAN
Raktárkészlet:
Rongybaba zacskóban, 46850
2 580 Ft

Rongybaba zacskóban

 

Fedezd fel a gyermekkor egyik legidőtállóbb játékának varázsát ezzel a csodálatos rongybabával! Ebben az ölelgetésre alkalmas karakterben minden van, amit egy gyermek imádhat: puha anyagok, élénk színek és egy barátságos arc, ami azonnal megnyeri a kicsik szívét.

Rongybabáink tökéletes társak lehetnek a nappali játékhoz, de az esti elalváshoz is. A szívbe zárható forma és méret arra is lehetőséget ad, hogy gyermekének legyen egy hűséges társa utazásokhoz vagy orvosi vizitekhez. Mindezeken túl, a baba a képzelőerő és az érzelmi intelligencia fejlesztésében is segíthet.

De nem csak a gyerekek, a szülők is imádni fogják ezt a babát! A könnyen tisztítható anyag és a biztonsági előírásoknak megfelelő kialakítás gondoskodik arról, hogy ez a játék ne csak szórakoztató, de biztonságos is legyen. Ezen kívül, a rongybaba kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, névnap vagy akár csak egy váratlan meglepetés.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy életre szóló barátot adjon gyermekének!

 

A baba mérete: 18 x 35 cm. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
35
Cikkszám
46850
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!