Sakk 3 in 1 34 cm, dobozban - 72369

VAN
Raktárkészlet:
Sakk 3 in 1 34 cm, dobozban - 72369
5 035 Ft

Sakk 3 in 1 34 cm, dobozban

 

Fedezd fel az intellektuális csaták három lenyűgöző formáját ebben az elegáns, fadobozban kínált többcélú játékkészletben! A tábla mérete kibontva 34 x 34 cm, amely bőséges teret kínál a megmérettetéshez. A minőségi anyaghasználat és a kifinomult dizájn tökéletesen ötvözi az esztétikumot és a funkcionalitást, így a készlet remek ajándék lehet minden korosztály számára.

  1. Sakk: Merülj el a mély taktikai és stratégiai lehetőségekben, amelyeket ez a királyi játék kínál. Az egyedi figurák és mozgási szabályok komplexitást és végtelen változatosságot hoznak a játékba.

  2. Dáma: Az egyszerűség és taktika tökéletes egyensúlyában játszva a cél az, hogy átjuttasd és megkoronázd bábuidat az ellenfél oldalán. Egy klasszikus játék, ami sosem megy ki a divatból.

  3. Backgammon: Ez az időtálló játék egyedi módon kombinálja a szerencsét és a stratégiát. A kockákkal és bábukkal való ügyes manőverezés során eldöntheted, hogy kockáztatsz-e, vagy inkább biztonságosan játszol.

Ez a lenyűgöző, 3 az 1-ben készlet garantáltan órákon át lebilincselő szórakozást nyújt neked és társaidnak. Légy az asztali játékok mestere ezzel az exkluzív, minden igényt kielégítő játékkészlettel!

Adatok
Cikkszám
72369
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!