Sorkiemelő filc lapon, 3 darabos szett, 19161

VAN
Raktárkészlet:
Sorkiemelő filc lapon, 3 darabos szett, 19161
Sorkiemelő filc lapon, 3 darabos szett, 19161
Sorkiemelő filc lapon, 3 darabos szett, 19161
Sorkiemelő filc lapon, 3 darabos szett, 19161
440 Ft

Sorkiemelő filc lapon, 3 darabos szett

Fedezze fel a színek világát a 3 darabos sorkiemelő filc szettünkkel, amely minden írástudó és kreatív személy alapvető kelléke. A gondosan kiválasztott palettán szereplő élénk sárga, vibráló rózsaszín és friss zöld színű sorkiemelőkkel minden szöveg kiemelhető, a fontos információk könnyedén megjegyezhetők, és az olvasmányok átláthatóbbá válnak.

A sárga színű sorkiemelőnk a klasszikus választás, mely fényt visz a lapokra, és segít a fókuszált tanulásban, megkönnyítve a lényeges részletek gyors felismerését. A rózsaszín változat egy modern és vidám alternatívát kínál, tökéletesen illeszkedik mind a jegyzetek élénkítéséhez, mind a naplók, napirendek személyre szabásához. A zöld sorkiemelő pedig nyugalommal és harmóniával tölti meg az oldalakat, kiváló választás lehet azok számára, akik egyensúlyra és természetességre vágynak.

A szettünk nemcsak a színválasztéka miatt különleges, hanem a kényelmes használat és a tartós, gyorsan száradó tinta miatt is, ami nem kenődik el, így tökéletes megoldást nyújt diákok, tanárok és szakemberek számára egyaránt. A különböző színek lehetővé teszik, hogy szervezettséget vigyen az olvasott anyagba, vagy hogy a vizuális megkülönböztetés segítségével gyorsabban dolgozhasson fel és memorizálhasson szövegeket.

Válassza a 3 darabos sorkiemelő filc szettünket, hogy megjelenítse a tudás iránti elkötelezettségét színes és praktikus módon.

A szett tartalma: 3 db sorkiemelő filc rózsaszín, sárga és zöld színekben. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

Adatok
Cikkszám
19161
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!