Sportautó zacskóban - 90612

VAN
Raktárkészlet:
Sportautó zacskóban - 90612
Sportautó zacskóban - 90612
Sportautó zacskóban - 90612
Sportautó zacskóban - 90612
Sportautó zacskóban - 90612
Sportautó zacskóban - 90612
570 Ft

Sportautó zacskóban

 

Üdvözlünk az adrenalinszintet maximálisra vivő játékok világában! Bemutatjuk az új lendkeres sportautóinkat, amelyek páratlan sebességérzetet és izgalmas játékélményt kínálnak minden gyermek számára!


Tökéletesen megtervezett, kifinomult aerodinamikájú autónk készen áll arra, hogy a gyerekek kezükbe vegyék az irányítást és elképesztő sebességre gyorsuljon a lendkerekeknek köszönhetően.


Minőségi, strapabíró műanyagból készült, ez az autó képes ellenállni a legvadabb versenyeknek és legmerészebb ugratásoknak. Kényelmesen illeszkedik a gyermek kezébe, míg az élénk színek és a lenyűgöző részletek minden gyermek képzeletét felébresztik.


A lendkerekes működés nem csak a szórakozást növeli, de a gyermek koordinációs készségét és kéz-szem összhangját is fejleszti. Minden lendítéssel, a gyermek megtanulja értékelni az ok-okozati összefüggéseket, miközben a verseny izgalmát is megtapasztalja.


Versenyezz, száguldj, és élvezd az autós játékok legújabb generációját.

 

Méret: 20 x 5 x 8 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
5
Mélység (cm)
8
Cikkszám
90612
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!