Star Wars műanyag, mikrózható mélytányér - 40187

VAN
Raktárkészlet:
Star Wars műanyag, mikrózható mélytányér - 40187
860 Ft

Star Wars műanyag, mikrózható mélytányér

 

Ez a Star Wars műanyag tálka minden kis rajongó számára tökéletes választás! A tálka belsejében Chewbacca és Darth Vader ikonikus arca köszön vissza, amely garantáltan izgalmassá teszi az étkezéseket. Az űrhajók és csillagok díszítik a tálka peremét, így minden egyes használat során egy igazi galaktikus kaland részese lehet a gyerek.

Ez a tálka kiváló minőségű műanyagból készült, így könnyű és tartós, tökéletesen alkalmas a mindennapi használatra. A tálka mikrózható és mosogatógépben is tisztítható, ami nagyban megkönnyíti a szülők dolgát. A BPA-mentes anyag biztosítja, hogy a termék teljesen biztonságos a gyerekek számára.

Egyedi tulajdonsága, hogy újrahasznosítható anyagokból készült, így nemcsak a gyerekeknek, hanem a környezetnek is kedvez. A tálka űrmérete ideális a reggeliző pelyhekhez, levesekhez vagy bármilyen finomsághoz, amit a gyerekek szeretnek.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus Star Wars tálkát, amely nemcsak praktikus, de a gyerekek kedvenc karaktereivel is díszített, így minden étkezés különleges élmény lesz! Szerezd be most, és tedd az étkezéseket még szórakoztatóbbá a kicsik számára!

Adatok
Méret (cm, Átmérő)
16
Cikkszám
40187
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!