Stresszfigura - boci, zacskóban - 82787

VAN
Raktárkészlet:
Stresszfigura - boci, zacskóban - 82787
475 Ft

Stresszfigura - boci, zacskóban

 

Ismerd meg új stresszfiguránkat, ami egy aranyos, 6 cm átmérőjű boci formájában érkezik, hogy segítsen neked a mindennapi feszültség oldásában. Ez a kedves és barátságos stresszfigura tökéletes társ a stresszes pillanatokban, segítve a nyugodt és kiegyensúlyozott állapot elérését. Képzeld el, hogy milyen jó érzés lesz megszorítani ezt a puhán, mégis tartósan kialakított bocit, miközben érzed, ahogy a feszültség elillan a testedből.

A stresszfigura nem csak praktikus, de dekoratív eleme is lehet az irodának vagy otthoni munkaállomásnak. Kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér az asztalodon, polcodon, vagy akár a táskádban is, így bármikor kéznél lehet, amikor szükséged van rá. Az ellenálló, mégis puha anyaga hosszú távú használatot biztosít, így hosszú időn keresztül lesz veled ez a kis segítőtárs.

Ez a boci alakú stresszfigura tökéletes ajándék lehet barátoknak, családtagoknak, vagy akár munkatársaknak is. Mindenkinek jól jön egy kis stresszcsökkentés, főleg a mai rohanó világban. Nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is örömmel fogadják ezt a játékos, mégis hasznos kiegészítőt.

Rendeld meg most ezt a bájos, boci formájú stresszfigurát, és tapasztald meg a stresszoldás új módját. Legyen ez a kis boci a napi kihívások közepette a nyugalmad szigete!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben, mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
82787
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!