Sudocrem nedves törlőkendő, 55 darabos csomag, 10119

VAN
Raktárkészlet:
Sudocrem nedves törlőkendő, 55 darabos csomag, 10119
Sudocrem nedves törlőkendő, 55 darabos csomag, 10119
Sudocrem nedves törlőkendő, 55 darabos csomag, 10119
Sudocrem nedves törlőkendő, 55 darabos csomag, 10119
960 Ft
Egységár: 17 Ft/db

Sudocrem nedves törlőkendő, 55 darabos csomag

Sudocrem Sensitive törlőkendő

A Sudocrem Sensitive törlőkendő extra puha és illatanyagmentes, így tökéletes választás az érzékeny bőrű babák számára. A törlőkendő gyengéd, bőrbarát pH-val rendelkezik, amely segít megőrizni a baba bőrének természetes egyensúlyát. A termék hipoallergén, így minimalizálja az allergiás reakciók kockázatát. A 55 darabos csomag ideális mindennapi használatra, akár pelenkacsere közben, akár a baba bőrének általános tisztítására. Fontos kiemelni, hogy a termék nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja ki a bőrt.

Specifikációk:

  • Extra puha kendő: Kíméletes az érzékeny bőrhöz.
  • Illatanyagmentes: Nem irritálja a bőrt.
  • Bőrbarát pH: Megőrzi a bőr természetes egyensúlyát.
  • Hipoallergén: Csökkenti az allergiás reakciók kockázatát.

Sudocrem Soft Clean törlőkendő

A Sudocrem Soft Clean törlőkendő panthenollal és E-vitaminnal gazdagítva biztosít gyengéd ápolást a baba bőrének. Az extra puha törlőkendők hatékonyan tisztítják a bőrt, miközben hidratálják és táplálják azt. A termék hipoallergén, parabén- és alkoholmentes, így biztonságos választás a legérzékenyebb bőrű babák számára is. A 55 darabos csomag praktikus és könnyen használható akár otthon, akár útközben.

Specifikációk:

  • Panthenol és E-vitamin: Hidratálja és táplálja a bőrt.
  • Extra puha kendő: Kíméletes a bőrhöz.
  • Hipoallergén: Biztonságos érzékeny bőrű babák számára.
  • Parabén- és alkoholmentes: Nem szárítja ki a bőrt.

 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási jogával élni. Az elállási jog azonban nem gyakorolható olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontásuk után nem küldhetők vissza. Kérjük, hogy higiéniai termékek esetében csak akkor bontsa fel a csomagolást, ha biztos abban, hogy megtartja a terméket.

Ez a tájékoztatás minden hasonló, zárt csomagolású higiéniai termékre érvényes, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan fontolja meg döntését.

A termék változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Méret (cm; Magasság)
5
Mélység (cm)
10
Cikkszám
10119
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!