Sudocrem védőkrém 125g - 10153

VAN
Raktárkészlet:
Sudocrem védőkrém 125g - 10153
3 825 Ft
Egységár: 31 Ft/g

Sudocrem védőkrém 125g

 

A Sudocrem Védőkrém egy sokoldalú, antiszeptikus védőkrém, amely ideális a pelenkakiütés, ekcéma, enyhe égési sérülések, fagyási sérülések, horzsolások, és csípések kezelésére. A krém cink-oxidot tartalmaz, amely összehúzza a szöveteket és csökkenti a folyadékveszteséget, valamint benzil-alkoholt, amely baktériumellenes hatású és enyhíti az égő érzetet. A lanolin puhítja és hidratálja a bőrt, segítve annak megőrzését.

Specifikációk:

  • Cink-oxid: Csökkenti a folyadékveszteséget és gyulladást.
  • Benzil-alkohol: Baktériumellenes és enyhíti az égő érzést.
  • Lanolin: Hidratál és puhít.
  • Széleskörű használat: Ideális pelenkakiütés, ekcéma, égési sérülések, fagyások, horzsolások és csípések kezelésére.

A Sudocrem Védőkrém alkalmazása rendkívül egyszerű, és mindennapi használatra is alkalmas. Vigyük fel vékony rétegben az érintett bőrfelületre és oszlassuk el egyenletesen. A krém nem fényérzékenyít, nem romlandó és hosszan eltartható, így ideális választás az egész család számára​.

 

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási jogával élni. Az elállási jog azonban nem gyakorolható olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontásuk után nem küldhetők vissza. Kérjük, hogy higiéniai termékek esetében csak akkor bontsa fel a csomagolást, ha biztos abban, hogy megtartja a terméket.

Ez a tájékoztatás minden hasonló, zárt csomagolású higiéniai termékre érvényes, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan fontolja meg döntését.

Adatok
Cikkszám
10153
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!