Számzáras persely dobozban - 90432

VAN
Raktárkészlet:
Számzáras persely dobozban - 90432
5 995 Ft

Számzáras persely dobozban

 

Ezt a modern és interaktív perselyt úgy terveztük, hogy a takarékoskodás nem csak hasznos, hanem szórakoztató is legyen minden korosztálynak. Könnyen programozható és változtatható számzáras jelszó ad extra biztonságot a megtakarításaidnak, miközben a gyerekeknek játékos módon mutatja be a pénzkezelés alapjait.

Az ujjlenyomatos zár a legújabb biztonsági technológiákat hozza a tenyeredbe. A kód beütése után (alap beállításon a kód 0000) perselyed ujjad érintésére nyílik ki magától - mintha csak egy igazi széf lenne! Az egyik legizgalmasabb funkció azonban a persely elektronikus papírpénz-beszívója. Helyezd a papírpénzt a persely nyílásába, és nézd, ahogy az szinte varázsütésre elszívja a bankjegyeket. Ez a funkció nem csak szórakoztató, hanem a gyerekek számára is élményszerűvé teszi a takarékoskodást.

A számzáras persely nem csak egy egyszerű takarékossági eszköz, hanem egy interaktív, oktató játék is, ami hosszú távon hozzájárulhat a pénzkezelési készségek fejlődéséhez. Kezd el ma a megtakarítást a számzáras persellyel, és légy tanúja, hogyan válik a takarékoskodás a mindennapi életed izgalmas részévé!

 

A játék működtetéséhez 3 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz.

 

Méret: 13 x 19 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
19
Cikkszám
90432
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!