Szerszám szett ládában - 19 darabos játékszett - 90397

VAN
Raktárkészlet:
Szerszám szett ládában - 19 darabos játékszett - 90397
4 315 Ft

Szerszám szett ládában - 19 darabos játékszett

 

Fedezze fel a kis építőmesterek világát ezzel a ládás szerszám játékszettel! Ez a kiváló minőségű játék minden olyan eszközt tartalmaz, amire egy kis barkácsoló vágyhat - tökéletes eszköz a kreativitás és a kézügyesség fejlesztéséhez.

 

A játékszettben található számos különböző eszköz segítségével a gyerekek szabadon engedhetik képzelőerejüket és saját műveiket alkothatják. Szerepel a szettben csavarhúzó, kalapács, fogó, fúró és sok más hasznos eszköz, mindegyikük minőségi megjelenéssel.

 

A szerszámokat egy tartós, könnyen hordozható ládában tárolhatjuk, így a gyerekek bármikor, bárhol barkácsolhatnak. A láda nemcsak a szerszámok tárolását teszi könnyebbé, hanem segít a gyerekeknek megtanulni a rendrakás és a szervezés fontosságát.

 

Ezzel a ládás szerszám játékszettel a gyerekek felfedezhetik a barkácsolás örömét, és a játék közben fejleszthetik kézügyességüket, problémamegoldó képességüket és kreatív gondolkodásukat. Adjuk meg nekik az eszközöket, hogy valóra válthassák saját terveiket és elképzeléseiket!


A láda mérete: 29 x 15 x 13 cm. 


Az ár 1 szettre vonatkozik!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
29
Méret (cm; Magasság)
15
Mélység (cm)
13
Cikkszám
90397
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!