Színes ceruza dobozban, 12 darabos szett, 70321

VAN
Raktárkészlet:
Színes ceruza dobozban, 12 darabos szett, 70321
300 Ft

Színes ceruza dobozban, 12 darabos szett

Fedezze fel a kreativitás végtelen lehetőségeit ezzel a 12 darabos színes ceruza játékszettel! Ez a gondosan összeállított készlet a gyermeki fantázia szárnyalásához szükséges minden árnyalatot magában foglalja, lehetővé téve a kicsik számára, hogy életre keltsék álmaikat és elképzeléseiket a papíron.

Ez a szett tökéletes társ minden kis művész számára, akik szeretnének elmerülni a színek izgalmas világában. Akár az iskolai művészeti projektekről van szó, akár a délutáni kreatív játékidőről otthon, ez a 12 darabos ceruzakészlet mindig kéznél van, hogy inspirálja a gyerekeket. A válogatott színkínálatban minden megtalálható a meleg naplemente árnyalataitól kezdve a mély tengerkékig, így a gyerekek szabadon kísérletezhetnek és tanulhatják meg, hogyan keverhetik a színeket saját műveik létrehozásához.

Ajándékozza meg gyermekét ezzel a 12 darabos színes ceruza játékszettel, és nézze meg, ahogy kibontakozik előttük a kreativitás és az önkifejezés új dimenziója.

A csomagolás mérete: 9 x 20 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
9
Méret (cm; Magasság)
20
Cikkszám
70321
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!