Szív mintás gumi luficsokor - 06205

VAN
Raktárkészlet:
Szív mintás gumi luficsokor - 06205
1 895 Ft

Szív mintás gumi luficsokor

 

Képzeld el, hogy belépsz egy szobába, ahol a levegőben lógó szívecskék fogadják a tekintetedet! Ez a varázslatos szív alakú luficsokor tökéletes választás, hogy különlegessé tegyed bármelyik ünnepi eseményt, legyen az Valentin-nap, évforduló, vagy csak egy meglepetés szeretteidnek. A csomagban öt darab 30 cm átmérőjű, szív formájú latex lufi található, melyeket szívecske minták díszítenek. Ezek a lufik igazi hangulatteremtők, hiszen a minták játékosak és egyben elegánsak is.

De a csomag igazi ékköve egy 50 cm-es, szív formájú fólia lufi, amely magában hordozza a szeretet üzenetét. Ez a nagyobb méretű lufi tökéletes központi darabja lehet a dekorációnak, vagy akár egyedül is megállja a helyét, mint figyelemfelkeltő ajándék.

Az egyszínű lufik pedig hozzáadnak egy elegáns, letisztult érintést a csomaghoz, így biztos lehetsz benne, hogy mindenki megtalálja a kedvencét a különböző stílusok között.

Legyen szó bármilyen alkalomról, ez a szív alakú luficsokor garantáltan mosolyt csal az arcokra, és egyedülálló hangulatot teremt. Könnyen felfújhatók és környezetbarát anyagból készültek, így az ünneplés mellett a fenntarthatóságra is gondolhatsz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy felejthetetlenné tedd a pillanatot ezzel a csodálatos luficsokorral!

Adatok
Cikkszám
06205
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!