Szivacskilövő gépfegyver játékszett dobozban - 90445

VAN
Raktárkészlet:
Szivacskilövő gépfegyver játékszett dobozban - 90445
8 875 Ft

Szivacskilövő gépfegyver játékszett dobozban

 

Ez a rendkívül szórakoztató és izgalmas játékfegyver megváltoztatja a játékot és új szintre emeli a játékidőt. Az innovatív szivacskilövő technológiánk biztonságos és szórakoztató módon hozza el a gépfegyveres akciókat a nappaliba.

 

A gépfegyver nagy sebességű szivacslövedékeit könnyedén és gyorsan lehet kilőni, hogy a gyerekek élvezhessék az akciódús játékidőt. A játékhoz tartozik több tucat szivacslövedék, így sosem kell aggódnod, hogy a szórakozás korán véget ér. A játékfegyver egyszerűen kezelhető, így a gyerekek könnyedén irányíthatják és kilőhetik a lövedékeket, akár önálló játékra, akár csoportos küzdelmekre vágyva.

 

A játék biztonságos és szórakoztató módot kínál az aktív játékhoz, és fejleszti a gyerekek koordinációját és célzó készségeit. Az egész család részére szórakozást nyújt, és izgalmas lehetőségeket kínál a játékos tanuláshoz és fejlődéshez.

 

Ezzel a fegyverrel a győzelem mindig a markodban lesz!

 

A fegyver mérete: 96 x 27 cm. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik! 

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
96
Méret (cm; Magasság)
27
Cikkszám
90445
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!