Szivacskilövő pisztoly játékszett dobozban - 90544

VAN
Raktárkészlet:
Szivacskilövő pisztoly játékszett dobozban - 90544
1 030 Ft

Szivacskilövő pisztoly játékszett dobozban

 

Élvezd a célba lövés örömét ezzel szivacskilövő pisztoly játékszettel! Ez a szórakoztató és izgalmas játék a legjobb választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek mozogni és aktív játékokat keresnek.


A pisztoly egyedülálló designja és kiváló minősége lenyűgözi a kis lövészeket, míg a 3 darab tapadófelületes szivacs töltény hosszantartó szórakozást biztosít. A pisztoly a csomagban található töltényekkel tökéletesen működik, és azok könnyedén tapadnak, így a gyerekek valósághű céllövős játékot élvezhetnek.


Az ellenálló műanyagból készült pisztoly könnyű és kényelmes fogást biztosít, míg a biztonságos, puha szivacs töltények gondoskodnak róla, hogy a játék mindenki számára biztonságos maradjon. A tapadófelületes szivacs töltények nem csak szórakoztatóak, de segítenek a gyerekeknek megtanulni a célba lövés alapjait is, fejlesztve ezzel a szem-kéz koordinációt.


Akár egyedül, akár barátaikkal játszanak, ez a játék remek módja annak, hogy a gyerekek aktívak maradjanak, miközben fejlesztik a célzási készségeiket.

 

A csomagolás mérete: 20 x 19 x 4 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik! 

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
19
Mélység (cm)
4
Cikkszám
90544
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!