Tank dobozban, elemes, 48164

VAN
Raktárkészlet:
Tank dobozban, elemes, 48164
4 555 Ft

Tank dobozban, elemes

Fedezd fel a katonai játékvilág izgalmait ezzel az elemes játék tankkal, amely minden kis harcos álma! Ez a lenyűgöző tank élethű kialakításával és strapabíró anyaghasználatával biztosítja, hogy a gyerekek hosszú órákon át élvezhessék a dinamikus játékokat.

A tank teteje teljesen 360 fokban forgatható, pont mint az igazi katonai járművek, ami lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy szabadon irányítsák és manőverezhessék a tankot a játék során.

A tank tetején található színes gombok megnyomásával a játék különböző, valósághű hangokat ad ki magából, szimulálva a láncok működését és a mozgás hangjait, ami tovább fokozza a játékélményt és autentikusabbá teszi a szerepjátékokat. Ezek az interaktív hanghatások ösztönzik a gyerekek képzelőerejét és elmélyítik a játék izgalmát, miközben fejlesztik a finommotoros készségeiket és koordinációjukat.

Ez az elemes játék tank ideális választás a kreatív szerepjátékokhoz, ahol a kisgyerekek megtapasztalhatják a katonai műveletek izgalmait és felelősségteljes szerepeit. A strapabíró anyagokból készült jármű hosszú távon is élvezhető marad, még a legaktívabb játékosok számára is. Legyen szó családi játékidőről, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez a játék tank minden helyzetben tökéletes társ lesz.

Ideális ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömöt és izgalmat hoz a gyermekek életébe.

A tank működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges, melyeket a csomagolás tartalmaz, így a kis hősök azonnal nekivághatnak a kalandoknak.

A csomagolás mérete: 31 x 9 x 11 cm.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
31
Méret (cm; Magasság)
9
Mélység (cm)
11
Cikkszám
48164
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!