Tank dobozban, elemes, 48594

VAN
Raktárkészlet:
Tank dobozban, elemes, 48594
3 355 Ft

Tank dobozban, elemes

Ismerd meg ezt a lenyűgöző elemes tankot, amely minden kis katonai rajongó álmát valóra váltja! Ez a játék tank igazi csatatéri élményt kínál, hiszen valósághű csatahangokat ad ki, amiket a tank tetején található gomb lenyomásával aktiválhatsz. Emellett a tank csövének elején egy pirosan villogó lámpa biztosítja a látványos hatást, amely még izgalmasabbá teszi a játékot.

A tank működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges, amelyeket a játék tartalmaz, így a gyerekek azonnal kezdhetik az akciódús játékot, amint kibontják a dobozt. A játék tank tökéletes eszköz arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek a katonai járművek működésével és élvezzék az interaktív játék adta lehetőségeket.

Ez az elemes tank nem csak szórakoztató, de segít a gyerekeknek fejleszteni a stratégiai gondolkodásukat és a kéz-szem koordinációjukat, miközben a történelem és a technológia iránti érdeklődésüket is felkelti. Ideális ajándék minden kis harcos számára, aki szeretne egy kis akciót vinni a játékidejébe.

Szerezd be ezt az elemes tankot, és nézd meg, ahogy gyermeked belemerül a katonai stratégiák és csaták világába, miközben élvezi a tank valósághű hangjait és a pirosan villogó fényeit.

A csomagolás mérete: 28 x 12 x 13 cm.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
28
Méret (cm; Magasság)
12
Mélység (cm)
13
Cikkszám
48594
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!