Traktor dobozban - 90529

VAN
Raktárkészlet:
Traktor dobozban - 90529
1 795 Ft

Traktor dobozban

 

Fedezd fel a mezőgazdaság világát a saját játék traktoroddal! A lenyűgözően részletgazdag, tartós kivitelű traktorunkat úgy terveztük, hogy a valódi traktorok lenyűgöző tulajdonságait tükrözze, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy beleszőjék a játékba a valódi élet tapasztalatait.


Ez a játék traktor az erős motortól a jól kidolgozott kerekekig mindent megkapott, amire egy traktornak szüksége van a gazdaságban. A traktor erőteljes megjelenése és a valósághű részletek, mint a vezetőfülke és a motorháztető, egyszerűen lenyűgözőek.


Nemcsak hogy a traktor órákon át tartó szórakozást nyújt, de közben a gyerekek megtanulják, hogyan működnek ezek a nagy gépek, és milyen fontos szerepet játszanak a mindennapi életünkben. Fedezd fel a gazdálkodás világát a saját játék traktoroddal!

 

Méret: 20 x 10 x 9 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
10
Mélység (cm)
9
Cikkszám
90529
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!