Tűzoltó, blisteres, 48157

VAN
Raktárkészlet:
Tűzoltó, blisteres, 48157
Tűzoltó, blisteres, 48157
Tűzoltó, blisteres, 48157
Tűzoltó, blisteres, 48157
1 060 Ft

Tűzoltó, blisteres

Ez az egyedi műanyag tűzoltóautó két különféle változatban kapható: egy kosaras létrás és egy vízágyús kivitelben. Mindkét modell a tűzoltói hősök akcióit hozza el otthonodba, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy a valódi tűzoltók munkáját játékosan eljátsszák.

A kosaras létrás tűzoltóautó ideális a magasban történő mentési műveletek szimulálásához. A könnyen kihúzható létra segít a gyerekeknek megérteni a tűzoltók bátor és ügyes munkáját, miközben a kézügyességüket is fejleszti. A kosaras rész extra biztonságot nyújt, hozzájárulva a játék realisztikus hangulatához.

A vízágyús tűzoltóautó tökéletes a gyors és hatékony tűzoltási műveletekhez. A forgatható vízágyúval a gyerekek irányíthatják a vízsugár irányát, élvezve az izgalmat és a kihívásokat, amit ez a típusú beavatkozás jelent. Ez a modell remekül szemlélteti a tűzoltók gyors és határozott fellépését.

Mindkét műanyag tűzoltóautó erős és tartós anyagból készült, így ellenáll a gyakori használatnak és a játék során keletkező kopásnak. A részletesen kidolgozott dizájn és a hiteles megjelenés inspirálja a gyerekek képzeletét és kreativitását.

Válaszd ezt a műanyag tűzoltóautót, és biztosítsd gyermeked számára a tűzoltói hivatás izgalmait és kihívásait egy biztonságos, szórakoztató formában.

Méret: 17 x 8 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
17
Méret (cm; Magasság)
8
Cikkszám
48157
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!