Tűzoltóautó dobozban, 48562

VAN
Raktárkészlet:
Tűzoltóautó dobozban, 48562
2 940 Ft

Tűzoltóautó dobozban

Merülj el a hősies tűzoltói akciók világában ezzel a kosaras létrás műanyag tűzoltóautóval, amely tökéletes választás minden kis tűzoltó számára, akik szeretnék megtapasztalni a mentőműveletek izgalmát. Ez a játékautó nemcsak a tűzoltói élet hűséges reprezentációja, de izgalmas játékélményt is nyújt, amely serkenti a gyerekek képzeletét és kreatív játékát.

A kosaras létrás tűzoltóautó kiemelkedő jellemzője a kihúzható és állítható létra, amelynek csúcsán egy mentőkosár található. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy eljátsszák a magasban történő mentési helyzeteket, legyen szó macskamentésről a fáról vagy emberek kimentéséről egy lángoló épületből. A létra állíthatósága biztosítja, hogy a gyerekek minden mentési helyzetben a legjobb pozícióba helyezhessék a tűzoltót.

A tűzoltóautó strapabíró műanyagból készült, így garantálva a tartósságot és a biztonságos játékot a mindennapi használat során. A részletesen kidolgozott dizájn, a valósághű matricák és a jellegzetes tűzoltópiros szín hozzájárulnak a játékautó élethű megjelenéséhez, ami még magával ragadóbbá teszi a játékot.

Induljon a mentés ezzel a lenyűgöző és akciódús kosaras létrás tűzoltóautóval!

Az autó mérete: 27 x 12 cm.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
27
Méret (cm; Magasság)
12
Cikkszám
48562
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!