Twister Air társasjáték, 01751

VAN
Raktárkészlet:
Twister Air társasjáték, 01751
Twister Air társasjáték, 01751
Twister Air társasjáték, 01751
Twister Air társasjáték, 01751
Twister Air társasjáték, 01751
Twister Air társasjáték, 01751
12 295 Ft

Twister Air társasjáték

Megérkezett a Twister Air, amely új szintre, vagyis egyenesen a képernyőre emeli a sokak által kedvelt Twister társasjátékot. Csak le kell tölteni egy okoseszközre az ingyenes Twister Air alkalmazást, fel kell venni a színes boka- és csuklópántokat, csatlakoztatni őket az okoseszközhöz, majd amint megnyílik a virtuális játéktér, kiválasztani a játékosok számát és a játékmódot. Az okoseszköz stabilitását a mellékelt állvány biztosítja.

A játék célja, hogy a játékosok a képernyőn megjelenő színes pontokkal összehangolják a csuklójuk és bokájuk pozícióját. Miközben szól a zene, a játékosoknak a képernyőn megjelenő pontoknak megfelelően kell mozogniuk. Aki a legtöbb pontot gyűjti össze, az nyeri meg a játékot. A játékosok visszanézhetik magukat a képernyőn, és elmenthetik legemlékezetesebb mozdulataikat, hogy később is feleleveníthessék azokat. Döntsétek meg egyéni rekordotokat, vívjatok párharcot, vagy mérkőzzetek meg barátaitokkal csapatban! Vicces, őrült és nyakatekert mutatványokra fel!

A doboz nem tartalmazza a használathoz szükséges elektronikai eszközt (tabletet, televíziót vagy okostelefont).

Az ügyességi játék fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, megfigyelőképességét, reakciógyorsaságát. Tökéletes választás gyerekzsúrokra, családi vagy baráti összejövetelekre.

A csomagolás mérete: kb. 33 x 27 x 4 cm.

A csomag tartalma: 4 db Twister Air csuklópánt, 4 db Twister Air bokapánt, 1 db talpas állvány, játékszabály.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
33
Méret (cm; Magasság)
27
Mélység (cm)
4
Cikkszám
01751
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!