Üvegfestő szett dobozban - hercegnős - 90434

VAN
Raktárkészlet:
Üvegfestő szett dobozban - hercegnős - 90434
2 395 Ft

Üvegfestő szett dobozban - hercegnős

Légy a saját meséd szerzője és teremts csodálatos hercegnős ékszereket a hercegnős témájú üvegfestő játékszettel! A fantázia és a kreativitás szárnyalása sosem volt még ilyen izgalmas és varázslatos. A szettben található 6 különböző színű festőtoll segítségével egyedülálló üvegdarabokat festhetsz. Válassz bátran a gazdag színválasztékunkból, amely a hagyományos rózsaszíntől és a ragyogó aranytól egészen a világoskékig terjed!

 

A hercegnős témájú kifestendő üvegdarabok egyszerűen varázslatosak. Minden darab új kalandra és kreatív ötletre inspirál. Engedd szabadon a képzeletedet, és hozd létre saját hercegnőidet! Hozzáadhatod a csillogást a figuráidhoz a három különböző színben elérhető apró gyémántos díszekkel. Ragaszd őket a figurákra, hogy igazán ragyogóak és csodálatosak legyenek.

 

Az 50 darab gyöngyszem pedig még több lehetőséget kínál a kreativitás szárnyaltatására. Fűzd fel őket a láncra, hogy varázslatos nyakláncokat vagy karkötőket készíts. Az elkészült hercegnős figurákat és gyöngyszemeket a 6 darab üres láncra fűzheted fel, és bármilyen egyedi ékszert készíthetsz. Készíts csodálatos nyakláncot, karkötőt, vagy akár medált!

 

Végül, de nem utolsó sorban, fontos megjegyezni, hogy a festés után az üveg figurának 8 órán át száradni kell, mielőtt felfűznéd a láncra. Ez biztosítja, hogy a színek tartósak és ragyogóak maradnak. A hercegnős témájú üvegfestő játékszettel igazi műalkotásokat hozhatsz létre. Fedezd fel a kreativitásodat, fejleszd a kézügyességedet, és legyél a saját meséd hősnője!

 

A csomagolás mérete: 24 x 20 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!     

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
24
Méret (cm; Magasság)
20
Cikkszám
90434
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!