Üvegtál, 2,2 L, 34 x 20 cm, 72702

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Üvegtál, 2,2 L, 34 x 20 cm, 72702
2 910 Ft

Üvegtál, 2,2 L, 34 x 20 cm

Ez a tál ideális méretével tökéletes választás saláták, levesek, desszertek vagy akár nagyobb adagok elkészítéséhez és tálalásához. Az átlátszó üveg segít kiemelni az ételek színeit és textúráit, miközben könnyen illeszkedik bármilyen konyhai stílushoz, legyen az modern, rusztikus vagy klasszikus.

A tál strapabíró üveganyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a mindennapi használat során fellépő igénybevétel elleni ellenállást. Ez az üvegtál kiváló választás mindennapi főzéshez, de különleges alkalmakon is nagyszerűen megállja a helyét, hozzájárulva a konyha elegáns és rendezett megjelenéséhez. A tiszta, letisztult dizájn könnyen kombinálható más konyhai eszközökkel, így praktikus és esztétikus megoldást nyújt a mindennapi ételkészítéshez.

Tökéletes ajándék lehet házastársaknak, barátoknak vagy családtagoknak, akik értékelik a minőségi és stílusos konyhai eszközöket. Adj egy kis extra praktikusságot és szépséget a konyhádhoz ezzel a 2,2 literes üvegtálal, amely egyszerű használatával és elegáns megjelenésével minden étkezést élvezetessé tesz.

A tál mérete: 34 x 20 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
34
Mélység (cm)
20
Cikkszám
72702
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!