Üvegtál, 2,4 L, 30 x 21 cm, 72705

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Üvegtál, 2,4 L, 30 x 21 cm, 72705
2 755 Ft

Üvegtál, 2,4 L, 30 x 21 cm,

Ez a nagyméretű tál ideális választás saláták, levesek, desszertek vagy nagyobb adagok tálalásához és elkészítéséhez. Az átlátszó üveg lehetővé teszi, hogy az ételek szép látványa is megjelenjen, miközben a modern dizájn könnyedén illeszkedik bármilyen konyhai stílushoz.

Az üvegtál kiváló minőségű üveganyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot a mindennapi használat során. A 30 x 21 cm-es méret lehetővé teszi a különböző fűszerek és összetevők rendezett elhelyezését, így a konyhapult mindig tiszta és rendezett marad.

Ez a nagy kapacitású üvegtál tökéletes ajándék lehet házastársaknak, barátoknak vagy családtagoknak, akik értékelik a praktikus és esztétikus konyhai eszközöket. Ideális a mindennapi főzéshez, de különleges alkalmakon is remekül megállja a helyét, hozzájárulva a konyha elegáns megjelenéséhez.

Válaszd ezt a 2,4 literes üvegtálat, hogy praktikus és stílusos megoldást nyújtson a konyhai igényeidre, miközben egy szép és rendezett konyhapultot eredményez!

A tál mérete: 30 x 21 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
30
Mélység (cm)
21
Cikkszám
72705
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!